Saber Interactive hoopt Star Wars: KOTOR Remake snel uit te brengen

-

A New Hope is gearriveerd voor iedereen die vol verlangen op de Star Wars: Knights of the Old Republic Remake wacht. Saber Interactive claimt deze toch redelijk spoedig uit te brengen.

Het nieuws werd wereldkundig gemaakt door Crestview Partners en Aleph Capital Partners via PR Newswire. De twee bedrijven zijn gevestigde investeringsmaatschappijen die betrokken zijn geweest in diverse investeringen met betrekking tot Embracer Groep; ook Saber Interactive heeft hiervan de vruchten kunnen plukken. Crestview Partners en Aleph Capital Partners blijven de gameontwikkelaar verrijken met aandeleninvesteringen, zodat het bedrijf weer meer middelen heeft om games te maken. Na het succes van Warhammer 40,000: Space Marine 2 is het vertrouwen bij (en in) Saber Interactive groot. Ze geven een tipje van de sluier mee, waarin ze vertellen over de toekomstige releases. Ondanks dat er games tussenzitten, waarvan we weten dat ze komen (denk aan Jurassic Park Survival en John Carpenter's Toxic Commando) de opsomming begint met een merkwaardige titel. Ja, de line-up start met de Star Wars: Knights of the Old Republic Remake. De aankomende heruitgave van de geliefde Star Wars-RPG heeft een lange tijd in limbo gezeten. Meerdere geruchten gaven aan dat de ontwikkeling niet goed ging en er werd zelfs gevreesd voor een annulering. Echter, middels het rapport kunnen we nu met zekerheid zeggen dat de boel weer op de rit is. Maar goed, we moeten nog wel eventjes geduldig wachten op nieuwe beelden van de Star Wars: Knights of the Old Republic Remake. Het is niet bekend of ontwikkelaar Aspyr er nog iets mee te maken heeft, gezien zij van het project werden losgekoppeld ergens in de zomer van 2022.

Star Wars Knights of the Old Republic Remake

Star Wars: Knights of the Old Republic Remake staat vooralsnog op de planning om uit te komen op de pc en PlayStation 5.

Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Star Wars: Knights of the Old Republic Remake

Ontwikkelaar:

Saber Interactive

Uitgever:

Lucasfilm

Release:

Onbekend

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord