Sacred 2: Fallen Angel

  • Ontwikkelaar Ascaron
  • Eerste releasedatum 15 mei 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Sacred 2 uitgesteld

Ontwikkelaar Ascaron heeft aangekondigd dat Hack en Slash game, Sacred 2, Fallen Angel die oorspronkelijk gepland stond in het voorjaar van 2008, is uitgesteld tot eind september 2008. De ontwikkelaar geeft aan meer tijd nodig te hebben voor de game, om geheel aan de wensen van het team en consument te voldoen.

Sacred 2, Fallen Angel speelt zich af 2000 jaar voor de eerste game af. Je kunt opnieuw aan de slag met The Seraphim maar daarnaast ook met één van de vijf nieuwe speelbare personages. Ieder personage beschikt over eigen vaardigheden en een unieke persoonlijkheid.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?