Saddam Hussein speelt een rol in Black Ops 6

Geplaatst: 28 mei 2024 16:35
-

Het grimmige verhaal van de Black Ops-franchise wordt verder verteld in deeltje zes. Controversiële figuren maken een opkomst in de live action-trailer, zoals Saddam Hussein.

De teasers van Black Ops 6 hadden ons hier al op voorbereid: 'the truth lies'. We moeten volgens Treyarch goed in het donker turen, mochten we geïnteresseerd zijn in de waarheid. De trailer is vrij duister (ha-ha) en internationaal conflict ligt op de loer. Bekende historische figuren, zoals George H.W. Bush, Bill Clinton, Margaret Thatcher en Saddam Hussein maken een opkomst in de live action trailer.

Verder is de kogel door de kerk: Call of Duty: Black Ops 6 komt naar Game Pass.

De volledige Call of Duty: Black Ops 6 onthulling vindt plaats op 9 juni. Met wat geluk speel je Black Ops 6 ook op de PS4.

Bron: Call of Duty
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Black Ops 6

Ontwikkelaar:

Treyarch

Uitgever:

Activision Blizzard

Release:

25 oktober 2024

-

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord