Secret Level barst van de starpower

-

Het was alsof er een golf van elektriciteit door de zaal ging toen wij de eerste trailer van Secret Level tijdens gamescom Opening Night Live zagen. De serie verschijnt op Amazon Prime en naast wat additionele details is het eigenlijk vrij stil rondom de aankomende gaming serie. Tenminste, tot nu dan. MP1st heeft namelijk in een gelekte trailer flink wat sterren zien voorbijkomen!

Secret Level is al geruime tijd in ontwikkeling en moet een feest van herkenning worden. De serie staat gepland voor een release op 10 december 2024 op Amazon Prime. Deadpool regisseur Tim Miller heeft een scala aan franchises om mee te werken en dat doen ze welteverstaan in vijftien losstaande afleveringen. Welke franchises precies in de serie komen te zitten, is momenteel nog onbekend. Wel gaan de geruchten de ronde dat we onder andere Armored Core, The Outer Worlds, Pac-Man, Mega Man, Dungeons & Dragons, Warhammer 40,000 en zelfs Concord kunnen verwachten. We weten in ieder geval wel dat Keanu Reaves een rol speelt in de aflevering over Armored Core. Verder is naar buiten gekomen dat Arnold en Patrick (zoon van) Schwarzenegger, Kevin Hart, Ariana Greenblatt, Emily Swallow, Temuera Morrison, Claudia Doumit, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Gabriel Luna, Merle Dandridge, Ricky Whittle, Michael Beach, en Clive Standen een rol spelen binnen de serie.

Secret Level

Secret Level verschijnt op 10 december 2024 exclusief op Amazon Prime. Heb jij de popcorn al klaarstaan?

Rudy Wijnberg Mede-eigenaar en Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord