Series: Er komt een The Witcher live-action spin-off serie

Geplaatst: 27 juli 2020 16:16
Aangepast: 27 juli 2020 16:21

Het eerste seizoen van The Witcher lijkt pas net uitgekomen te zijn, maar er is al weer nieuwe content in de maak. The Witcher krijgt namelijk een prequel-serie die ingaat op het ontstaan van de wereld met elven, monsters en heksen.

Een tweede seizoen van de Netflix-serie The Witcher is niet genoeg. Netflix werkt nu namelijk ook aan een live-action spin-off serie genaamd The Witcher: Blood Origin die zich afspeelt in het universum van The Witcher, maar dan twaalfhonderd jaar eerder. De serie gaat dus niet over Geralt of Rivia, maar over het ontstaan van het universum van The Witcher. In zes delen wordt onder andere het tot stand komen van de eerste Witcher verteld en hoe de samenleving van de elven was voordat ze onderworpen werden. Lauren Schmidt Hissrich, uitvoerend producent en showrunner van The Witcher-serie, wordt ook uitvoerend producent van The Witcher: Blood Origin. Declan de Barra, die tevens een aflevering heeft geschreven van The Witcher-serie en daar muziek voor heeft geproduceerd, wordt showrunner van deze nieuwe spin-off serie. De schrijver van de originele boeken, Andrzej Sapkowski, is creatief adviseur. The Witcher: Blood Origin is dus in goede handen.

Het is nog onbekend wanneer The Witcher: Blood Origin gaat uitkomen. Ben jij al enthousiast om deze prequel-serie te kijken?

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Witcher III: Wild Hunt

Series

The Witcher

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

19 mei 2015

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Beste game van 2015

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord