Series: Teaser uitgebracht voor aflevering zeven The Last of Us

Geplaatst: 21 februari 2023 09:20

Er is een teaser uitgebracht voor de zevende aflevering van The Last of Us. HBO deelde de trailer op onder andere YouTube.

De serie adaptatie van de populaire game franchise is een groot succes. Zo noemt Anita The Last of Us-serie de beste game adaptatie ooit. Nu is er een teaser uitgebracht voor de zevende aflevering van de serie. Helaas krijgen we daarin niet te zien hoe het met Joel's ernstige wond gaat die hij in de laatste aflevering heeft opgelopen, maar krijgen we waarschijnlijk een flashback-aflevering over Ellie's verleden. Zo zien we een stukje van haar leven op de academie en lijkt het erop dat we gaan zien hoe ze is gebeten door een clicker. De teaser is hieronder in zijn geheel te bekijken.

The Last of Us Series is te zien op HBO Max. Lees hier Barts review van de eerste The Last of Us-aflevering.

Bron: HBO

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Last of Us

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 3

Releasedatum

14 juni 2013

Ontwikkelaar

Naughty Dog

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord