Shadow of the Erdtree is de best beoordeelde DLC ooit

Geplaatst: 19 juni 2024 19:35
Aangepast: 19 juni 2024 19:35
-

Wederom een homerun voor FromSoftware! De aankomende uitbreiding voor Elden Ring - genaamd Shadow of the Erdtree - is de best beoordeelde DLC ooit.

Tenminste, als we afgaan van de meetlatten van OpenCritic en Metacritic. Bij OpenCritic staat de uitbreiding op de verbluffende 94-score en de puntentelling van Metacritic staat nog hoger, namelijk op 95 uit de mogelijk 100. Hiermee stoot Shadow of the Erdtree de expansie van The Witcher 3 - die we kennen als Blood and Wine - van de troon als de best beoordeelde uitbreiding ooit. Vele recensenten hemelen de uitbreiding goed op. Men is er gemiddeld 40 uur mee bezig en wat je kan doen? Je vecht tegen memorabele eindbazen, je gaat aan de slag met flink wat nieuwe wapens en je kunt opnieuw het gevoel van wonder ervaren door de boel goed te verkennen.

Waar is onze content? We zijn er druk mee aan de slag! Tot die tijd kun je hier alles wat je moet weten over Elden Ring Shadow of the Erdtree lezen.

Elden Ring is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. Shadow of the Erdtree arriveert vrijdag 21 juni.

Bron: Bandai Namco
Bram Noteboom Head of Content

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Elden Ring

Ontwikkelaar:

FromSoftware

Uitgever:

Bandai Namco

Release:

25 februari 2022

Beste game van 2022

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord