Skate 4 gaat focussen op user-generated content

Geplaatst:
Aangepast: 24 juni 2020 21:07

Volgens EA gaat de langverwachte Skate 4 focussen op user-generated content, ontdekking en community. EA geeft alvast een inkijkje in wat we kunnen verwachten van het vierde deel van deze geliefde game-serie.

Toen EA aankondigde dat er een Skate 4 op het programma staat, ging heel het internet los. Nu geeft de ontwikkelaar ons alvast wat meer informatie over het nieuwste deel in de Skate-serie. CEO van EA Andrew Wilson liet weten dat naast het skaten, ook user-generated content, open-world en interactie erg populair is geworden in hun gaming community. 'Voor veel mensen is skateboarden niet alleen maar een sport,' vertelt Wilson. 'Het geeft hen toegang tot kunst en cultuur'. Hij vertelt verder dat de toekomst van de games van EA zit in het niet alleen kijken naar wat de game zelf aantrekkelijk maakt. Het zijn de secundaire trends in de gaming wereld die ze willen laten terugkomen. Eerder dit jaar gingen er al geruchten rond dat er een Skate mobile game in de maak was.

Er is nog geen release datum bekend voor Skate 4.

Bron: Gamesradar

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot skate.

Series

SKATE

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Full Circle

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord