Skull & Bones voor PS4 en Xbox One afgeschoten

Geplaatst:

De Ubisoft Forward-presentatie van vanavond bracht niet alleen goed nieuws met zich mee. Tussen de regels door bracht Ubisoft stiekem ook nog wat minder goed nieuws naar buiten.

Waar Skull & Bones in het begin ook nog werd ontwikkeld voor de PlayStation 4 en Xbox One, heeft Ubisoft vanavond laten weten dat die twee versies de tand des tijds niet hebben doorstaan. Waar de next-gen versies nog op volle vaart blijven koersen, zijn het de versies voor de voorgaande generatie die tot de zeebodem gezonken zijn. Naast dit minder goede nieuws, is de releasedatum van Skull & Bones onthuld. Ook had Ubisoft ruim tijd ingepland om stil te staan bij de gameplaybeelden van Skull & Bones.

Skull  Bones8

Skull & Bones komt uit voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X|S. De piratengame is vanaf 8 november verkrijgbaar.

Bron: Ubisoft
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Skull and Bones

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

16 februari 2024

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord