Forza Horizon

  • Ontwikkelaar Turn 10 Studios
  • Eerste releasedatum 23 oktober 2012
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Racing
  • Gameliner score

SmartGlass vanaf nu voor Forza Horizon beschikbaar

Forza Horizon ligt net in de winkels en komt nu al met een super uitbreiding. De uitbreiding genaamd SmartGlass is gratis verkrijgbaar voor Windows 8 gebruikers en zorgt voor een ultieme ervaring.

Met SmartGlass ervaring kan je de wereld van Forza op je Windows 8 apparaat bekijken, de spelers kunnen zo een beter overzicht krijgen op de kaart van Colorado. Je kunt inzoomen op een bepaalde plek en zo een route selecteren. De route zal automatisch in de game worden gezet!

SmartGlass laat spelers de wereld van Colorado met gemak verkennen en als toevoeging bevat SmartGlass ook nog speciale race-events!

SmartGlass is nu beschikbaar voor Windows 8 pc's. Binnenkort zal SmartGlass ook beschikbaar zijn voor de andere Windows 8 apparaten!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?