Sons of the Forest verschijnt als Early Access-titel

Geplaatst: 4 februari 2023 15:20

Endnight Games heeft nieuws over Sons of The Forest gedeeld. Fans van het het survival-horrorgenre zitten te wachten op deze titel, maar de ontwikkeling gaat nog niet voorspoedig. De game gaat namelijk verschijnen als Early-Access titel.

Sons of the Forest is de sequel van The Forest, waarin je alleen of met een groep vrienden weer tegenover de kannibalen komt te staan. Net zoals in de eerste game moet je zien te overleven met wat de natuur te bieden heeft en kun je een eigen basis bouwen. Sons of the Forest werd al eerder uitgesteld, maar de ontwikkelaars willen dat niet nogmaals doen. Hierdoor hebben ze als team besloten om de game gewoon uit te brengen op 23 februari, maar dan als Early-Access titel. Op de Steam-pagina van Sons of the Forest wordt de reden uitgelegd. Hun eerste game, The Forest, werd een succes dankzij de community. Omdat ze zelf ook nog ideeën hebben voor nieuwe items en gameplay-elementen willen ze met de hulp van hun fans de game nog beter maken.

Geen paniek Sons of the Forest gaat dus gewoon op 23 februari verschijnen voor de pc, maar dan als Early Access-titel.

Bron: Steam-pagina Sons of the Forest

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sons of the Forest

Series

-

Uitgever

Endnight Games

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasedatum

23 februari 2023

Ontwikkelaar

Endnight Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord