Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Sons of the Forest

  • Ontwikkelaar Endnight Games
  • Eerste releasedatum 23 februari 2023
  • Platformen Pc
  • Genre Indie , Horror , Survival
  • Gameliner score

Sons of the Forest verschijnt als Early Access-titel

Endnight Games heeft nieuws over Sons of The Forest gedeeld. Fans van het het survival-horrorgenre zitten te wachten op deze titel, maar de ontwikkeling gaat nog niet voorspoedig. De game gaat namelijk verschijnen als Early-Access titel.

Sons of the Forest is de sequel van The Forest, waarin je alleen of met een groep vrienden weer tegenover de kannibalen komt te staan. Net zoals in de eerste game moet je zien te overleven met wat de natuur te bieden heeft en kun je een eigen basis bouwen. Sons of the Forest werd al eerder uitgesteld, maar de ontwikkelaars willen dat niet nogmaals doen. Hierdoor hebben ze als team besloten om de game gewoon uit te brengen op 23 februari, maar dan als Early-Access titel. Op de Steam-pagina van Sons of the Forest wordt de reden uitgelegd. Hun eerste game, The Forest, werd een succes dankzij de community. Omdat ze zelf ook nog ideeën hebben voor nieuwe items en gameplay-elementen willen ze met de hulp van hun fans de game nog beter maken.

Geen paniek Sons of the Forest gaat dus gewoon op 23 februari verschijnen voor de pc, maar dan als Early Access-titel.

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?