Special Operation 4 gratis beschikbaar voor Ghost Recon Wildlands

Geplaatst: 27 februari 2019 12:55

Special Operation 4 is nu gratis beschikbaar voor Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands. Dit is de laatste grote gratis update voor de game en bevat een nieuwe PVE-modus, een nieuwe klasse en nog een paar features.

De nieuwe PVE-modus Guerrilla kun je solo of met maximaal vier Ghosts spelen. Je neemt het op tegen steeds sterkere golven van kartel- en Unidad-leden. Na elke ronde kun je wapens, vaardigheden, attachements kopen en upgraden met de verkregen loot van de vijanden. Ook wordt een nieuwe PvP-klasse, de Sapper, geïntroduceerd. Hij plaatst mijnen die het uithoudingsvermogen van vijanden vermindert en hun aanvallen vertraagd. Daarnaast worden meerdere vernieuwingen toegevoegd voor twee nieuwe PvP-maps en twee nieuwe PvP-evenementen: Arms Race en Danger Zone. Bekijk de trailer hier.

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands is verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

Bron: Persbericht Ubisoft
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

Series

Tom Clancy's Ghost Recon

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

7 maart 2017

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord