Check hier alle The Game Awards 2023 content

Splatoon 3

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 9 september 2022
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Avonturen , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Splatoon 3 bevat meer hippe kledingkeuzes

Je kunt je in Splatoon 3 beter kleden dan ooit tevoren. De game bevat diepgaandere opties om je persoonlijkheid uit te drukken dan voorgaande games.

Jezelf uiten aan de hand van kleding is al vanaf de eerste Splatoon-game een centraal thema. Alhoewel er altijd tientallen opties waren op het gebied van shirts, truien, hoedjes en petten, kon je slechts kiezen uit enkele broeken en leggings. In de eerste Splatoon-game op de Wii U moest je het zelfs doen met slechts één vooraf geselecteerde mogelijkheid. Meer opties voor broeken en leggings behoorden dan ook voor veel fans van de franchise tot de wensen voor Splatoon 3. Gelukkig stelt Nintendo op dat vlak niet teleur. In een nieuwe tweet werpen we een blik op de verschillende opties op het gebied van broeken en leggings. We zien daar onder andere voor het eerst gescheurde en felgekleurde broeken. Dat was allemaal niet mogelijk in de voorgaande games.

Je kunt enkele van de nieuwe kledingstijlen in de onderstaande tweet bekijken.

De releasedatum van Splatoon 3 is inmiddels bekend. De game verschijnt op 9 september in de winkelschappen.

BRON Nintendo via Twitter

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?