S.T.A.L.K.E.R 2: Heart of Chernobyl krijgt geen NFT's

Geplaatst:

GSC Game World is teruggekomen op de beslissing om NFT's toe te voegen aan hun game S.T.A.L.K.E.R 2: Heart of Chernobyl. Via een Tweet kwam de nieuwe aankondiging naar buiten.

Afgelopen week bracht GSC Game World naar buiten dat NFT's, oftewel Non-Fungible Tokens, een onderdeel gaan worden van S.T.A.L.K.E.R 2: Heart of Chernobyl. Dat veel gamers niet zitten te wachten op NFT's in hun games is wel duidelijk geworden na de vele reacties. In een nieuwe aankondiging laat de studio dan ook weten dat ze de reacties serieus nemen en daardoor besloten hebben om het idee te schrappen. S.T.A.L.K.E.R 2: Heart of Chernobyl krijgt dus geen NFT's. In eerste instantie zou het al geen invloed hebben op de gameplay, maar spelers hoeven zich nu helemaal geen zorgen te maken. In plaats daarvan kun je genieten van de screenshots van S.T.A.L.K.E.R 2 die zijn vrijgegeven.

S.T.A.L.K.E.R 2: Heart of Chernobyl verschijnt op 28 april voor de pc en Xbox Series.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Uitgever

GSC Game World

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

5 september 2024

Ontwikkelaar

GSC Game World

Gameliner Awards

Best of gamescom 2023

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord