S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

  • Ontwikkelaar GSC Game World
  • Eerste releasedatum 2023
  • Platformen Pc , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter , Open-World , Horror , Survival
  • Gameliner score -

S.T.A.L.K.E.R 2: Heart of Chernobyl krijgt geen NFT's

GSC Game World is teruggekomen op de beslissing om NFT's toe te voegen aan hun game S.T.A.L.K.E.R 2: Heart of Chernobyl. Via een Tweet kwam de nieuwe aankondiging naar buiten.

Afgelopen week bracht GSC Game World naar buiten dat NFT's, oftewel Non-Fungible Tokens, een onderdeel gaan worden van S.T.A.L.K.E.R 2: Heart of Chernobyl. Dat veel gamers niet zitten te wachten op NFT's in hun games is wel duidelijk geworden na de vele reacties. In een nieuwe aankondiging laat de studio dan ook weten dat ze de reacties serieus nemen en daardoor besloten hebben om het idee te schrappen. S.T.A.L.K.E.R 2: Heart of Chernobyl krijgt dus geen NFT's. In eerste instantie zou het al geen invloed hebben op de gameplay, maar spelers hoeven zich nu helemaal geen zorgen te maken. In plaats daarvan kun je genieten van de screenshots van S.T.A.L.K.E.R 2 die zijn vrijgegeven.

S.T.A.L.K.E.R 2: Heart of Chernobyl verschijnt op 28 april voor de pc en Xbox Series.

BRON Twitter

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?