Starfield is Bethesda's grootste launch ooit

Geplaatst:

Starfield is door meer dan tien miljoen spelers gespeeld. Dit maakt het de grootste launch in de geschiedenis van Bethesda.

Bethesda deelt dit nieuws via social media. Ze bedanken de spelers voor het spelen van Starfield en geven aan dat er meer dan tien miljoen RPG-liefhebbers de ruimte ingeschoten zijn. Starfield behaalde al uitzonderlijk sterke cijfers tijdens de Early Access-periode, maar de officiële lancering is nog succesvoller te noemen. Het is natuurlijk wel zo dat Game Pass ervoor gezorgd heeft dat de RPG makkelijk op te pakken is, maar het is niet bekendgemaakt hoeveel procent van de spelers de game spelen via de abonnementsdienst.

Check hier onze review van Starfield. Wil je meer leren over de RPG? Lees dan hier alles wat je moet weten over het Starfield Traits systeem.

Starfield is nu beschikbaar voor de pc en Xbox Series X|S.

Bron: Bethesda
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Starfield

Series

-

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

6 september 2023

Ontwikkelaar

Bethesda Game Studios

Gameliner Awards

Best of gamescom 2023

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord