Starfield Shattered Space heeft een releasedatum

-

Toen Starfield voorbij kwam tijdens tijdes gamescom Opening Night Live, leek er niets aan de hand. In de tweede helft van de trailer kwam er alleen een totale omslag en hebben we nu een uitbreiding mét releasedatum.

Starfield verscheen vorig jaar op de Xbox Series en pc. In het jaar na de release zijn er verschillende updates voor Starfield verschenen en er gingen geruchten dat er een dlc in ontwikkeling. Nu is er officieel een nieuwe uitbreiding voor de game in aangekondigd, waar spelers vanaf 30 september mee aan de slag kunnen. Veel informatie is er helaas nog bekend. Wel kunnen fans vanaf nu een nieuwe update downloaden die de speciale REV-8 wagen toevoegt. De trailer is hieronder te bekijken.

Starfield: Shattered Space is vanaf 30 september beschikbaar op de Xbox Series en pc. Lees hier Claudia's Starfield review.

Bron: gamescom ONL

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Starfield

Ontwikkelaar:

Bethesda Game Studios

Uitgever:

Bethesda Softworks

Release:

6 september 2023

Gameliner Awards:

Best of gamescom 2023

Reviewscore:

Platforms:

PC
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord