Volgende Starfield-uitbreiding heet Starborn

-

Heet de volgende nieuwe Starfield-uitbreiding Starborn? Volgens een gebruiker op X moet dat haast wel het geval zijn.

X-gebruiker Timur222 laat op Twitter weten te denken hoe de nieuwe volgende Starfield-uitbreiding gaat heten. Bethesda heeft namelijk het handelsmerk Starborn geregistreerd, wat suggereert dat dit de tweede uitbreiding van de game kan zijn. De naam werd deze maand geregistreerd bij het Amerikaanse Octrooi- en Merkenbureau, wat erop kan wijzen dat Bethesda in de toekomst iets met de term wil doen. Eerder had Todd Howard van Bethesda namelijk al onthuld dat Starfield elk jaar nieuwe DLC krijgt. Het kan echter ook gewoon betekenen dat Bethesda de naam vast wil stellen voor andere doeleinden. In Starfield zijn de Starborn mensen die tussen universums kunnen reizen.

De eerste grote Starfield DLC, Shattered Space, staat gepland voor release later dit jaar. Wellicht komt er binnenkort een aankondiging van een volgende DLC met de naam Starborn.

Bron: X
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Starfield

Ontwikkelaar:

Bethesda Game Studios

Uitgever:

Bethesda Softworks

Release:

6 september 2023

Gameliner Awards:

Best of gamescom 2023

Reviewscore:

Platforms:

PC
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord