State of Decay 2 komt ook naar Steam

Geplaatst:
Aangepast: 25 november 2019 11:38

State of Decay 2 komt ook naar Steam. We kunnen de game volgend jaar op de launcher van Valve verwachten.

State of Decay 2 is inmiddels al anderhalf jaar uit, maar wordt volgend jaar alsnog naar de digitale gamewinkel Steam gebracht. Afgelopen zomer kreeg State of Decay 2 de nieuwe DLC Heartland. De game was oorspronkelijk uitgebracht als Play Anywhere-titel voor de Xbox One en pc met Windows 10 via de Windows Store. Ontwikkelaar Undead Labs heeft onlangs bekendgemaakt dat je de game straks dus ook via de Steam client kunt spelen. Wanneer het zover is, krijgt de game ook een cross-play functionaliteit. Zo kun je dus straks via Steam ook samen spelen met vrienden via Xbox Live.

State of Decay 2 is momenteel te spelen op de Xbox One en pc via de Windows Store. Begin volgend jaar is de game op pc ook via Steam te spelen.

Bron: Undead Labs
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot State of Decay 2

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

22 mei 2018

Ontwikkelaar

Undead Labs

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord