Het doek valt voor State of Decay 2

-

Na bijna 40 updates valt het doek voor State of Decay 2. Ontwikkelaar Undead Labs heeft aangekondigd dat de updates gaan stoppen voor de zombie/survivalgame.

Je kan de reden voor het einde van de ondersteuning wellicht al raden. Undead Labs is natuurlijk bezig met hun nieuwste game: State of Decay 3. Ze hebben besloten dat het gehele personeelsbestand gaat werken aan de felbegeerde horrorgame. Na Update 38 gaat het tweede deel in deze reeks geen contentupdates meer ontvangen. State of Decay 2en diens multiplayerfuncties blijven echter wel speelbaar via Game Pass en voor de spelers die de game gekocht hebben. Seizoensgebonden content wordt vrijgegeven en beschikbaar gemaakt in de wereld, mits je het kan vinden. Verder geeft Undead Labs aan dat ze het support-systeem na de laatste update gaan sluiten, dus hopelijk komen er niet te veel bugs vrij.

State of Decay 2 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en Xbox Series X|S.

Bron: Undead Labs
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot State of Decay 2

Ontwikkelaar:

Undead Labs

Uitgever:

Microsoft Game Studios

Release:

22 mei 2018

Reviewscore:

Platforms:

PC
XONE
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord