State of Decay 2 krijgt gratis Juggernaut Edition

Geplaatst:

State of Decay 2 krijgt een nieuwe editie genaamd Juggernaut Edition. Spelers die State of Decay 2 al in bezit hebben krijgen deze versie gratis.

De versie brengt een heleboel nieuwe content met zich mee. Een nieuwe map genaamd Providence Ridge wordt toegevoegd, samen met een heavy weapon class. De drie uitbreidingen, Independence Pack, Daybreak Pack en State of Decay 2: Heartland, zijn allemaal inbegrepen in de Juggernaut Edition. Naast de nieuwe content worden er ook wat QOL updates doorgevoerd. Grafische- en audio verbeteringen, bugfixes en een duidelijkere tutorial zorgen voor een stabieler pakketje. State of Decay 2: Juggernaut Edition luidt de release in voor Steam. Voor iedereen die de game speelt via Xbox Game Pass is de update ook gratis.

State of Decay 2 is nu beschikbaar voor de pc en Xbox One. De Juggernaut Edition is beschikbaar vanaf 13 maart.

Bron: Undead Labs
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot State of Decay 2

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

22 mei 2018

Ontwikkelaar

Undead Labs

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord