State of Decay 2 krijgt upgrade voor Xbox Series

Geplaatst:
Aangepast: 7 december 2020 18:03

De zombiegame van Microsoft krijgt een upgrade voor de Xbox Series. Naast de verbeterde grafische prestaties, krijgt de game ook nieuwe content.

De Xbox Series zorgt ervoor dat State of Decay 2: Juggernaut Edition is een nieuw daglicht komt te staan. De game is te spelen (op de Xbox Series X) in 4K met 60 fps. De game hanteert nu ook betere wereld- en schaduwdetails. Uiteraard zijn ook de laadtijden sterk verminderd, als je de game afspeelt via de SSD geheugenkaart. Naast de grafische upgrades komt er ook nieuwe content naar de survivalgame. State of Decay 2 is namelijk te spelen in de nieuwe "Lethal" modus, die de game nog moeilijker maakt. Spelers kunnen echter verschillende aspecten van de moeilijkheidsgraad bijstellen, zodat ze hun eigen ideale apocalyps kunnen bouwen. Bekijk hier de review van State of Decay 2.

State of Decay 2 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en Xbox Series. De game is te spelen via Xbox Game Pass.

Bron: Xbox Wire
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot State of Decay 2

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

22 mei 2018

Ontwikkelaar

Undead Labs

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord