State of Decay 2 krijgt open bèta op Steam

Geplaatst:
Aangepast: 13 april 2021 12:03

Zombiegame State of Decay 2 krijgt een open bèta op Steam. Fans van de serie kunnen dus binnenkort via de pc een kijkje nemen naar de nieuwe content die naar de survivalgame komt.

Er komt een open bèta voor de reeds bestaande game State of Decay 2 op Steam. Dat kondigde Undead Labs onlangs aan in een uitgebreide video. In die open bèta mogen spelers aan de slag met nieuwe features. Maar wat die nieuwe features precies gaan inhouden is nog strikt onduidelijk. State of Decay 2 is het ultieme overlevingsfantasiespel met zombies, gemaakt door Undead Labs. Het is de tweede game in de serie na State of Decay in 2013. De game werd voor het eerst wereldwijd gelanceerd op 22 mei 2018 als Microsoft-exclusive. Op 13 maart 2020 ontving de game zijn grootste update tot nu toe, waardoor de titel van de game werd omgezet in State of Decay 2: Juggernaut Edition. Sindsdien is de game ook beschikbaar op Steam en in de Epic Store. Bekijker hieronder de uitgebreide video waarin wordt aangekondigd dat State of Decay 2 een open bèta krijgt:

State of Decay 2 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en Xbox Series. Voor het laatst genoemde platformen ontving het in december nog speciaal een Series X-upgrade.

Bron: Undead Labs

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot State of Decay 2

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

22 mei 2018

Ontwikkelaar

Undead Labs

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord