Trailer: State of Decay 2 krijgt gratis update

Geplaatst:

Helaas, geen nieuwe State of Decay 3 trailer tijdens de Xbox Showcase, maar fans van de game krijgen genoeg voor hun kiezen in State of Decay 2: Homecoming. Wat een gratis update wordt.

De Juggernaut Edition van State of Decay 2 kwam in 2020 uit als gratis update voor spelers die de game al in bezit hadden. De editie wordt nu verder uitgebreid met een nieuwe update. De Homecoming update brengt de originele Trumbull Valley map naar de game. Naast een nieuwe map kunnen spelers ook kiezen uit zes nieuwe mappen en flink wat wapens. In de trailer wordt al een voorproefje gegeven van de kampen en een aantal wapens.

De Homecoming update verschijnt op 1 september voor de State of Decay 2: Juggernaut Edition. Deze editie is al beschikbaar voor de pc, Xbox One en Xbox Series.

Bron: Xbox Showcase

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot State of Decay 2

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

22 mei 2018

Ontwikkelaar

Undead Labs

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord