RETURNAL

  • Ontwikkelaar Housemarque
  • Eerste releasedatum 30 april 2021
  • Platformen PlayStation 5
  • Genre Survival , Third-Person Shooter , Roguelike
  • Gameliner score

State of Play bevat nieuwe beelden van Returnal

De eerste PlayStation State of Play van 2021 opent met Returnal. De trailer opent met sfeervolle beelden en laat vervolgens wat meer zien van de gameplay.

Returnal plaatst je in de huid van hoofdrolspeelster Celine. Deze overleefster is gewapend met menig gun en dient hordes aan vijanden van zich af te slaan. Onderstaande trailer toont ook een nieuw upgrademechanisme waarmee Celine haar krachten kan verrijken om zo beter bestand te zijn tegen de gevaren die te wachten staan.

Returnal verschijnt op 30 april voor de PlayStation 5.

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?