The Settlers: New Allies

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 17 februari 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

The Settlers opnieuw uitgesteld

Ubisoft heeft een update geven over de voortgang van The Settlers op de site van The Settlers Alliance. Dit keer gaat de update niet over bepaalde elementen uit de game, maar wordt de reden voor een nieuwe releasedatum gedeeld.

Tijdens Gamescom 2018 werd The Settlers samen met The Settlers History Collection aangekondigd door Ubisoft. De bekende strategische city-builder serie kreeg hierdoor na een pauze van vijfentwintig jaar weer een nieuw leven. De game werd eerder al uitgesteld naar 2020, maar gaat waarschijnlijk ook dit jaar niet uitkomen. Het bericht geeft namelijk niet aan in welke periode we The Settlers wel kunnen verwachten. De reden voor het uitstel is dat Ubisoft een hoogstaande Settlers game wil neerzetten. In het bericht wordt beschreven dat de kwaliteit van de game goed is, maar nog niet aan alle verwachtingen voldoet. Niet bekend met The Settlers? Dan heb ik hieronder de trailer van Gamescom om je geheugen op te frissen.

The Settlers heeft momenteel geen releasedatum.

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?