The Witcher

  • Ontwikkelaar CD Projekt RED
  • Eerste releasedatum 26 oktober 2007
  • Platformen Pc
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

The Witcher krijgt 'aardig grote verrassing'

The Witcher, een fantasie-rpg waarin het draait om morele keuzes, is al een tijdje uit. Ontwikkelaar CD Projekt liet weten dat de game al een aardige fanbase heeft opgebouwd, aangezien de game sinds de release al zo'n 600.000 keren over de toonbank is gegaan.

Om diezelfde fanbase nog verder uit te breiden en tevens zoet te houden, liet hoofd van CD Projekt, Adam Kiciñski, weten dat de fans maandag 18 februari een 'aardig grote verrassing' te wachten staat. Wat we mogen verwachten is niet bekend, wel liet Kiciñski weten dat de verrassing in de lente zal verschijnen.

Our plans include continuous game support, the release of the powerful D'jinni module editor, the continued release of game updates and patches... We are still working on making the game better and we will actively support our fan community, which is getting bigger and bigger... we have very promising plans for the future.

aldus Kiciñski.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?