The Wolf Among Us seizoen twee krijgt nieuwe trailer

Geplaatst:

De wolf sluipt steeds dichter op ons af. Geoff Keighley heeft verklapt dat er een speciaal evenement komt met een officiële trailer van A Telltale Games Series: The Wolf Among Us 2.

Toen Telltale Games failliet ging, was de hoop op een vervolg van The Wolf Among Us vervlogen. Nadat de uitgever echter een tweede kans kreeg, werd het geduld van de fans beloond tijdens The Game Awards van 2019. Tijdens deze show kregen we een teaser-trailer te zien van The Wolf Among Us seizoen twee. Geoff Keighley weet wederom een première te pakken met de nieuwe game van Telltale. Woensdagavond om 19:00 uur krijgen we een speciale show te zien. Tijdens dit event krijgen we een kijkje achter de schermen, maar krijgen we ook een gloednieuwe trailer te zien. Check vooral tegen die tijd onze website voor de volledige ontleding van het nieuwe beeldmateriaal.

The Wolf Among Us seizoen twee, wie had dat gedacht. Wat wil jij zien in het tweede seizoen?

Bron: Geoff Keighley
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Wolf Among Us 2

Series

-

Uitgever

Telltale Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Telltale Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord