Gran Turismo 5

  • Ontwikkelaar Polyphony D.
  • Eerste releasedatum 24 november 2010
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Tijdens een race opslaan in Gran Turismo 5

Kazunori Yamauchi, de grote baas bij ontwikkelaar Polyphony Digital, heeft via zijn twitter bekendgemaakt dat Gran Turismo 5 een optie gaat krijgen, waarbij je tijdens een race kunt saven.

Een Gran Turismo 5-fan vertelde dat hij geen 4, 9 of zelfs geen 24 uur de tijd heeft om voor de tv te hangen om de Endurance Race race te doen, hoeveel ik ook van GT5 houdt, aldus de fan.

As I simply don't have 4, 9 or even 24 hours available to stay in front of the TV to do endurance races, as much as I love GT5, unfortunately it's not possible for me to complete them.

De beste man antwoordde daar het volgende op:

I'm sorry. Game saves during endurances. They are currently under development. RT

Yamauchi bood dus eerst zijn excuses en vertelde hem daarna, dat het ontwikkelteam op dit moment bezig is met een oplossing hiervoor.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?