TMNT: Shredder's Revenge is één miljoen keer verkocht

Geplaatst:

De 'Heroes in a Half Shell' weten wel hoe je wat geld in het laatje brengt. Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge is meer dan één miljoen keer over de toonbanken gegaan.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge is een retro beat 'em up ontwikkeld door Tribute Games en uitgegeven door Dotemu. Nickelodeon had ook impact op de ontwikkeling van deze vechtgame, aangezien zij de eigenaar zijn van de Turtles IP. Alle partijen kunnen terugkijken op een zeer succesvolle samenwerking, want Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge heeft de ontwikkeling dubbel en dwars terugverdiend. Naast het feit dat deze verkoopcijfers voor indiegames altijd indrukwekkend zijn, is Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge ook beschikbaar op Game Pass. Of dat impact had op de sales, is nog niet bevestigd. Dotemu bedankt de partners en natuurlijk de fans voor de support.

Wij waren zeker fan van de Turtles hun laatste avontuur. Bekijk hier onze review van Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Bron: Dotemu
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge

Series

-

Uitgever

Dotemu

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch

Releasedatum

16 juni 2022

Ontwikkelaar

Tribute Games Inc.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord