Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge

  • Ontwikkelaar Tribute Games Inc.
  • Eerste releasedatum 16 juni 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

TMNT: Shredder's Revenge is één miljoen keer verkocht

De 'Heroes in a Half Shell' weten wel hoe je wat geld in het laatje brengt. Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge is meer dan één miljoen keer over de toonbanken gegaan.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge is een retro beat 'em up ontwikkeld door Tribute Games en uitgegeven door Dotemu. Nickelodeon had ook impact op de ontwikkeling van deze vechtgame, aangezien zij de eigenaar zijn van de Turtles IP. Alle partijen kunnen terugkijken op een zeer succesvolle samenwerking, want Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge heeft de ontwikkeling dubbel en dwars terugverdiend. Naast het feit dat deze verkoopcijfers voor indiegames altijd indrukwekkend zijn, is Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge ook beschikbaar op Game Pass. Of dat impact had op de sales, is nog niet bevestigd. Dotemu bedankt de partners en natuurlijk de fans voor de support.

Wij waren zeker fan van de Turtles hun laatste avontuur. Bekijk hier onze review van Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

BRON Dotemu

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?