TMNT trappen Fortnite binnen

Geplaatst: 10 februari 2024 14:15

De gemuteerde reptielen - die we natuurlijk kennen als de Teenage Mutant Ninja Turtles - trappen Fortnite binnen. Check hier wat je kan verwachten!

Epic Games heeft wederom een nieuwe cross-over te pakken voor hun razend populaire shooter Fortnite. Ditmaal zijn het de Teenage Mutant Ninja Turtles die een opkomst maken in Fortnite middels het evenement Cowabunga. Hun iconische wapens bestaande uit Leonardo's Katanas, Raphael's Sai, Michelangelo's Nunchaku en Donatello's Staff zijn terug te vinden op het slagveld. Deze melee-wapens geven de speler flink wat moves, namelijk reguliere aanvallen, maar ook air attacks en dash attacks. Het is natuurlijk geen TMNT-event zonder pizza's dus ook deze lekkernijen kun je terugvinden, zodat je je health en schild kan herstellen. En je hebt je volledige gezondheid nodig om alle Cowabunga Quests te voltooien, zodat je uiteindelijk de Super Shredder Outfit kan ontgrendelen. Wil je liever als Leonardo, Raphael, Michelangelo, Donatello, Splinter of zelfs April O’Neil spelen? Dan moet je even langs de Fortnite Shop gaan.

Fortnite is nu beschikbaar voor vrijwel alle moderne platformen. Het Cowabunga-evenement loopt tot 27 februari.

Bron: Epic Games
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fortnite

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 juli 2017

Ontwikkelaar

Epic Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord