Trailer: Aankondiging Xenoblade Chronicles 3 sluit Nintendo Direct af

Geplaatst:

Een grote nieuwe game kwam vanavond de Nintendo Direct afsluiten. Xenoblade Chronicles 3 is namelijk aangekondigd en kunnen we in de herfst al verwachten.

De Nintendo Direct is afgesloten met de aankondiging van Xenoblade Chronicles 3. Van dit nieuwste deel in de Xenoblade Chronicles-serie is momenteel nog vrij weinig bekend, maar als we de trailer bekijken, dan lijkt het erop alsof we onderdelen van zowel Xenoblade Chronicles als Xenoblade Chronicles 2 kunnen zien. We zien namelijk een personage dat lijkt op een alternatieve variant van Nia uit Xenoblade Chronicles 2, maar we zien ook het Mechonis Sword uit Xenoblade Chronicles. Of dit nu een sequel, alternatieve tijdlijn, of een combinatie van de werelden van de voorgaande Xenoblade Chronicles-games is, valt nog te bezien. We komen er in september achter.

Xenoblade Chronicles 3 verschijnt in september op de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Xenoblade Chronicles 3

Series

Xenoblade

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

29 juli 2022

Ontwikkelaar

Monolith Soft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord