Trailer: Age of Empires II: DE - Dynasties of India onthuld

Geplaatst: 15 april 2022 13:20

Age of Empires II: Definitive Edition - Dynasties of India heeft nu een trailer. De derde uitbreiding van de game voegt het verhaal van India toe.

Eerder werden West Europa en het Middellandse Zeegebied al toegevoegd aan de game met de Lords of the West uitbreiding. De tweede uitbreiding, Dawn of the Dukes, bracht de verovering naar Centraal en Oost Europa. Nu is India aan de beurt. De derde uitbreiding werd deze week door de ontwikkelaar onthuld met een trailer. De uitbreiding richt zich op het Indiase subcontinent met drie nieuwe beschavingen, elk met hun eigen perks, unieke eenheden, en unieke technologieën. De Bengali's, de Dravidiërs en de Gurjaras maken hun debuut in Definitive Edition en de bestaande algemene Indiase factie is omgevormd tot de Hindustani's. Ze zijn al beschikbaar in het basisspel, dus je zult die verandering ook zien als je Dynasties of India niet koopt.

Age of Empires II: Definitive Edition - Dynasties of India staat op de planning voor 28 April.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Age of Empires II: Definitive Edition

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

14 november 2019

Ontwikkelaar

World's Edge

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord