Redfall

  • Ontwikkelaar Arkane Studios
  • Eerste releasedatum 2 mei 2023
  • Platformen Pc , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter , Open-World , Horror
  • Gameliner score -

Trailer: Arkane Studios kondigt Redfall aan

Arkane Studios komt met een compleet nieuwe game genaamd Redfall. De Xbox & Bethesda Showcase werd dan ook met deze game afgesloten.

Arkane Studios is bekend van Prey en Dishonored en komt nu met een totaal andere setting. Redfall is een co-op first person shooter in een open wereld. De stad wordt belegerd door een leger van vampieren. Hierdoor is de stad niet alleen afgesloten van de buitenwereld, maar is ook het zonlicht ver te zoeken. Het is aan de speler om een held te kiezen en de vampiers tegen te houden. Dit mag je in je eentje doen, maar ook samen met drie vrienden. Er zijn dan ook een totaal van vier personages waaruit je kunt kiezen. De vier personages en de verschillende vampiers zijn te zien in de trailer.

Redfall verschijnt in 2022 voor de Xbox Series X/S en pc.

BRON Xbox & Bethesda Showcase

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?