Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Assassin's Creed Codename Jade

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Mobile
  • Genre Actie , Avonturen , RPG
  • Gameliner score -

Trailer: Assassin's Creed Codename Jade komt naar mobiel

Ubisoft Forward stond deels in het teken van mobile games. Het kwam dan ook niet als een grote verrassing dat Ubisoft ook Assassin's Creed richting mobiele apparaten gaat brengen.

Een officiële titel is er nog niet, maar onder de titel Codename Jade werd tijdens Ubisoft Forward de eerste informatie naar buiten gebracht over deze mobile game. Het verhaal speelt zich af in het oude China, 218 jaar voor de gewone jaartelling. Volgens Ubisoft hebben we hier te maken met een triple A action adventure RPG. Qua gameplay richt het zich dus een beetje op de Assassin's Creed games die we vandaag de dag kennen. De teaser geeft helaas niet veel meer prijs dan dit karige beetje informatie, dus daar moeten we het voorlopig even mee doen.

Een exacte releasedatum blijft nog even uit, maar Ubisoft durft in de aankondigingstrailer wel te beweren dat de game binnenkort verschijnt voor mobiele apparaten.

BRON Ubisoft Forward

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?