Closed bèta Assassin's Creed Codename Jade in augustus

Geplaatst:
Aangepast: 18 juli 2023 19:50

Ubisoft heeft nieuws naar buiten gebracht over de mobiele Assassin's Creed game Codename Jade. Aanstaande augustus wordt er een gesloten bèta gehouden om de game te testen.

Het is de eerste gesloten bèta die wordt georganiseerd voor Assassin's Creed Codename Jade. De servers zijn gevestigd in Europa en Noord-Amerika. In eerste instantie zal de gesloten bèta nog van start gaan met spelers uit de regio's, maar later is deze ook toegankelijk voor spelers uit andere delen van de wereld. Om een kans te kunnen maken als deelnemer van de gesloten bèta moet je je aanmelden bij Ubisoft. Zij zullen dan een select groepje selecteren die aan de slag mag met de mobiele game. Assassin's Creed Codename Jade speelt zich af in het China van zo'n tweeduizend jaar geleden. Vorige maand bracht Ubisoft de eerste trailer van Assassin's Creed Codename Jade naar buiten.

Codename Jade

De gesloten bèta van Assassin's Creed Codename Jade gaat op 3 augustus van start.

Bron: Ubisoft
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed Codename Jade

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

-

Platforms

Mobile

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord