Trailer: Er is nu een trailer van Assassin's Creed Codename Jade

Geplaatst:

Met Assassin's Creed Codename Jade gaat Ubisoft een eerste echte Assassin's Creed ervaring bieden voor Android en iOS-apparaten. Tijdens de Ubisoft Forward kwamen ze met een korte trailer.

Assassin's Creed Codename Jade wordt gratis beschikbaar gesteld. Je kunt dus zonder problemen in de Chinese cultuur duiken. Je speelt als Xia die haar thuis wil beschermen tegen de Xionanu overvallers. De stad Xianyang en De Chinese Muur zijn onderdeel van de wereld. Het speelt zich af in het jaar 215 voor Christus ten tijde van de Qin Dynastie, tussen de gebeurtenissen van Assassin's Creed Odyssey en Origins in. Het is mogelijk om je eigen personage te maken en er zijn verschillende wapens inzetbaar. Je kunt hieronder de trailer bekijken. Om eerlijk te zijn ziet het er zo slecht nog niet uit.

Assassin's Creed Codename Jade verschijnt voor android en iOS-apparaten. Er is nog geen specifieke releasedatum bekend.

Bron: Ubisoft Forward

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed Codename Jade

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

-

Platforms

Mobile

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord