Leak: Gameplaybeelden Assassin's Creed Jade gelekt

Geplaatst:
Aangepast: 13 juni 2023 11:07

Er is onlangs meer dan 20 minuten aan gameplay van Assassin's Creed Jade gelekt. De mobiele game speelt zich af in het oude China.

De mobiele Assassin's Creed game werd in september onthuld door Ubisoft en wordt door de uitgever omschreven als "een AAA RPG action-adventure game voor mobiele platforms" die zich afspeelt in het oude China. De gelekte gameplay beelden zouden afkomstig zijn van een alpha test van de game, waar spelers naar verluidt toegang toe konden krijgen voordat Ubisoft stopte met het accepteren van aanmeldingen. Een van de gelekte video's laat het creëren van een personage zien en de andere video 15 minuten aan gameplay waarin je het dorpje Yongning moet beschermen. Ubisoft heeft voor de rest nog weinig details gegeven over Assassin's Creed Jade. Het vermoeden is dat de game mede ontwikkeld wordt door Tencent, aangezien het bedrijf eerder dit jaar een groot partnerschap met uitgever Ubisoft aankondigde. Na de lek is er toch een officiële BETA gameplay trailer voor de game uitgekomen, die je hieronder kunt bekijken.

Er is nog geen releasedatum bekend voor Assassin's Creed Jade, maar het wordt een mobiele Assassin's Creed game.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed Codename Jade

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

-

Platforms

Mobile

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord