Assassin's Creed Odyssey

  • Ontwikkelaar Ubisoft Quebec
  • Eerste releasedatum 5 oktober 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Avonturen , RPG
  • Gameliner score

Trailer: Assassin's Creed Odyssey krijgt Discovery Tour-modus

Ubisoft heeft bekendgemaakt dat Assassin's Creed Odyssey op 10 september de Discovery Tour-modus krijgt. Deze modus maakte eerder al zijn intrede in Assassin's Creed Origins en laat je op een rustige manier het Oude Griekenland verkennen.

In de Discovery Tour-modus leren spelers meer van het Oude Griekenland zonder vijanden of beperkingen. In de 29 regio's leer je meer dan honderden dingen over de Griekse filosofie, architectuur, dagelijks leven, oorlog en mythen. Spelers kunnen aan de slag met 365 unieke personages en krijgen les van bekende figuren, waaronder Koning Leonidas van Sparta en historicus Herodotos. Na alle informatie is het mogelijk om mee te doen aan een interactie quiz waarmee nieuwe items kunnen worden vrijgespeeld.

onbekend

De Discovery Tour-modus voor Assassin's Creed Odyssey is vanaf 10 september gratis beschikbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Voor 19,99 euro is de modus ook los te verkrijgen via Uplay.

BRON Ubisoft

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?