Trailer: Bekijk hier de Hunted Battle Pass in Apex Legends

Geplaatst:

De nieuwe trailer van Apex Legends Seizoen 14: Hunted Battle Pass Trailer onthult een survival thema. Dit is vooral te zien aan de nieuwe skins in de korte video.

Aangezien Vantage's aflevering van Stories from the Outlands de titel "Survive" heeft gekregen, is het thema geen grote verrassing. Maar dit is een van de allereerste Battle passes die de trailer dag haalt zonder dat elke skin van tevoren is uitgelekt. Een deel hiervan is te wijten aan het feit dat een grote datamaker - iemand die de volledige inhoud van zowel de Season 12 als Season 13 Battle Pass nauwkeurig heeft gelekt - geen toegang meer lijkt te hebben tot deze lekken. Dit komt doordat EA de Origin-exploit heeft gepatcht, die de leaker toegang gaf tot vroege builds van het spel. Met het relatieve gebrek aan lekken in het achterhoofd, is het makkelijk te begrijpen waarom spelers opgewonden zijn voor hun eerste glimp van de Hunted Battle Pass. De trailer toont veel van de cosmetics die in het komende seizoen zullen verschijnen, maar ze worden niet allemaal genoemd. Vorige week werd er al een gameplay trailer onthuld voor Apex Legends Hunted.

Seizoen 14 van Apex Legends start officieel vandaag, op 9 augustus.

Bron: Apex Legends

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Apex Legends

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 februari 2019

Ontwikkelaar

Respawn Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord