Apex Legends

  • Ontwikkelaar Respawn Entertainment
  • Eerste releasedatum 5 februari 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre First-Person Shooter , Battle Royale
  • Gameliner score

Trailer: Bekijk hier de Hunted Battle Pass in Apex Legends

De nieuwe trailer van Apex Legends Seizoen 14: Hunted Battle Pass Trailer onthult een survival thema. Dit is vooral te zien aan de nieuwe skins in de korte video.

Aangezien Vantage's aflevering van Stories from the Outlands de titel "Survive" heeft gekregen, is het thema geen grote verrassing. Maar dit is een van de allereerste Battle passes die de trailer dag haalt zonder dat elke skin van tevoren is uitgelekt. Een deel hiervan is te wijten aan het feit dat een grote datamaker - iemand die de volledige inhoud van zowel de Season 12 als Season 13 Battle Pass nauwkeurig heeft gelekt - geen toegang meer lijkt te hebben tot deze lekken. Dit komt doordat EA de Origin-exploit heeft gepatcht, die de leaker toegang gaf tot vroege builds van het spel. Met het relatieve gebrek aan lekken in het achterhoofd, is het makkelijk te begrijpen waarom spelers opgewonden zijn voor hun eerste glimp van de Hunted Battle Pass. De trailer toont veel van de cosmetics die in het komende seizoen zullen verschijnen, maar ze worden niet allemaal genoemd. Vorige week werd er al een gameplay trailer onthuld voor Apex Legends Hunted.

Seizoen 14 van Apex Legends start officieel vandaag, op 9 augustus.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?