Trailer: Bereid je voor op het WK met FIFA 23 World Cup

Geplaatst:

Het duurt niet lang meer voordat we kunnen gaan schreeuwen naar het beeldscherm in de kroeg. Als je liever thuisblijft maar wel wat van het WK wil meekrijgen, dan kun je bij FIFA 23 terecht.

De voetbalgame van EA biedt meerdere modi aan. Je kunt de gespeelde wedstrijden van het toernooi herspelen met de originele spelers die aan de aftrap verschenen. Je kunt natuurlijk ook je favoriete nationale ploeg door het toernooi loodsen. Wellicht wint Nederland zo wel wat goud. Staat jouw favoriete ploeg nou niet erbij? Geen nood, je kunt de geschiedenis herschrijven aldus EA. Ik speel ook graag met Italië dus die kan je mooi toevoegen. Vijftien ploegen staan paraat om in te vallen en te strijden voor de glorie. Uiteraard zijn er toevoegingen voor FUT aanwezig, zoals nieuwe kaarten van de beste spelers die meedoen aan het toernooi. Visueel wordt de boel flink versierd met allerlei WK-gerelateerde items.

Bekijk hier onze review van FIFA 23. Twijfel je nog of het een juiste aankoop is? Veel mensen gingen je al voor want FIFA 23 is een echte topscorer.

FIFA 23 is nu beschikbaar op de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. Er is ook een legacy Nintendo Switch-versie beschikbaar.

Bron: EA
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot FIFA 23

Series

FIFA

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

30 september 2022

Ontwikkelaar

EA Sports

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord