Trailer: Bulwark: Falconeer Chronicles kent een releasedatum

Geplaatst:

Binnenkort kun je aan de slag met de nieuwste game van Nederlandse bodem. Eenmansontwikkelaar Tomas Sala is terug en brengt Bulwark: Falconeer Chronicles uit.

De releasedatum komt als een vogel uit de lucht vallen, maar klagen doen we niet. In Bulwark: Falconeer Chronicles heb je als speler de taak om een beschaving te herbouwen. Dit doe je door de open-wereld te verkennen en diverse bouwpunten op te zetten. Je kunt steden, torens en forten bouwen, die vervolgens dienen als handelsknooppunten. Echter, ze kunnen ook ingezet worden als verzamelpunten voor veroveringen. Kortom, je kunt je creativiteit ontketenen in Bulwark: Falconeer Chronicles. Wil je het eerst zelf even proberen? Lucky you! Er wordt een nieuwe cross-platform demo uitgebracht op 30 januari. Dit is de eerste keer dat console-spelers de city builder onder handen kunnen nemen.

Check hier onze gamescom preview van Bulwark: Falconeer Chronicles.

Bulwark: Falconeer Chronicles is beschikbaar vanaf 26 maart op de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. Op deze platformen verschijnt ook de cross-platform demo.

Bron: Wired Productions
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Bulwark: Falconeer Chronicles

Series

-

Uitgever

Wired Productions

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

26 maart 2024

Ontwikkelaar

Tomas Sala

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord