Trailer: Chivalry 2 releasedatum bekendgemaakt

Geplaatst: 11 februari 2021 21:30

De releasedatum van Chivalry 2 is bekendgemaakt tijdens de Epic Games Store Spring Showcase. Naast de releasedatum komt er ook een bèta van de riddergame.

Chivalry 2 zet de speler in de schoenen van een echte ridder, die het vervolgens gaat opnemen tegen een heleboel andere mannen in pantser. Chivalry 2 is een grote multiplayergame, waarin hack 'n slash het grootste gedeelte van de combat vormt. De nieuwe trailer laat meer van deze bloederige combat zien, met commentaar van de ontwikkelaar Torn Banner Studios. Zij vertellen over de passie die ze gestoken hebben in Chivalry 2 en hoe belangrijk deze titel voor ze is. Chivalry 2 ontvangt ook een gesloten bèta. Deze is speelbaar van 26 tot 29 maart en je kunt erin komen door de game alvast te kopen. Deze bèta is speelbaar op alle platformen waar Chivalry op uitkomt en support crossplay. Want jawel, Chivalry 2 komt ook naar de consoles.

Chivalry 2 was eerst uitgesteld, maar is beschikbaar vanaf 8 juni voor de pc. De game verschijnt ook op de Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5, maar of de releasedatum hetzelfde is, is nog onduidelijk.

Bron: Torn Banner Studios
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Chivalry 2

Series

-

Uitgever

Tripwire Interactive

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

8 juni 2021

Ontwikkelaar

Torn Banner Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord