Cult of the Lamb

  • Ontwikkelaar Massive Monster
  • Eerste releasedatum 11 augustus 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Simulatie , Indie , Roguelike
  • Gameliner score

Trailer: Combat Cult of the Lamb uitgelicht in nieuwe trailer

In een nieuwe trailer van Cult of the Lamb wordt de combat uit de game uitgelicht. De trailer werd onlangs door uitgever Devolver Digital op YouTube geplaatst.

Cult of the Lamb werd vorig jaar aangekondigd tijdens gamescom: Opening Night Live. In de rogue like speel je als een schaap die een eigen cult opricht en het de machtigste cult moet maken in het land. Om dit doel te bereiken moet je de nodige ongelovigen en monsters verslaan. In de laatste trailer wordt getoond hoe je dit kan doen. Zo zie je verschillende wapens en gevechten langskomen en wordt ook het tarotkaarten-systeem uitgelicht. In Cult of the Lamb kun je met de tarotkaarten nieuwe vaardigheden leren. De trailer is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Cult of the Lamb komt 11 augustus uit op de Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series, pc en mac.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?