Trailer: Cult of the Lamb heeft een releasedatum

Geplaatst:

Hopelijk ben je bereid om helemaal bezeten te raken door Cult of the Lamb. De releasedatum nadert namelijk en binnenkort kun je met de nieuwste game van Massive Monsters aan de slag!

De actie/avonturen/roguelike/farming sim van Devolver Digital is een mengelmoes aan genres. Bijna een jaar geleden werd Cult of the Lamb onthuld. Sindsdien heeft het hier en daar een entree gemaakt. Deze nieuwe animatietrailer geeft ons de releasedatum. Na de schattige animaties gaan we terug naar de gameplaybeelden. We zien dat we moeten gaan strijden tegen monsters uit andere cults, maar gelukkig mogen we ook ons dorpje bijhouden. Die hutjes bouwen zichzelf niet, hè!

Ben je benieuwd naar deze schattige en vervloekte game? Bekijk hier 20 minuten aan gameplay van Cult of the Lamb.

Cult of the Lamb is beschikbaar vanaf 11 augustus voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

Bron: Devolver Digital
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cult of the Lamb

Series

-

Uitgever

Devolver Digital

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

11 augustus 2022

Ontwikkelaar

Massive Monster

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord