Cult of the Lamb

  • Ontwikkelaar Massive Monster
  • Eerste releasedatum 11 augustus 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Simulatie , Indie , Roguelike
  • Gameliner score

Trailer: Cult of the Lamb heeft een releasedatum

Hopelijk ben je bereid om helemaal bezeten te raken door Cult of the Lamb. De releasedatum nadert namelijk en binnenkort kun je met de nieuwste game van Massive Monsters aan de slag!

De actie/avonturen/roguelike/farming sim van Devolver Digital is een mengelmoes aan genres. Bijna een jaar geleden werd Cult of the Lamb onthuld. Sindsdien heeft het hier en daar een entree gemaakt. Deze nieuwe animatietrailer geeft ons de releasedatum. Na de schattige animaties gaan we terug naar de gameplaybeelden. We zien dat we moeten gaan strijden tegen monsters uit andere cults, maar gelukkig mogen we ook ons dorpje bijhouden. Die hutjes bouwen zichzelf niet, hè!

Ben je benieuwd naar deze schattige en vervloekte game? Bekijk hier 20 minuten aan gameplay van Cult of the Lamb.

Cult of the Lamb is beschikbaar vanaf 11 augustus voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

BRON Devolver Digital

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?