Trailer: Crimson Desert keert terug gedurende gamescom ONL

Geplaatst:
Aangepast: 22 augustus 2023 21:06

Na een jarenlange afwezigheid zien we Crimson Desert weer terug in actie. Bekijk hier de nieuwe gameplaybeelden van de open-wereld actiegame!

Pearl Abyss, bekend van Black Desert Online, keert terug op gamescom met een gameplaytrailer voor Crimson Desert. We worden direct in het diepe gegooid, want er wordt flink gevochten tijdens een aantal veldslagen. Daarna moet je nu eenmaal je rust pakken en daardoor zien we het personage een vermiste schaap zoeken en terugbrengen naar de familie. Heldendaden bestaan soms uit de kleinste dingen. Het kopen van groenten en fruit speelt blijkbaar een rol in de game, want je kunt ook vissen. Waarschijnlijk kun je hiermee bonussen krijgen of je gezondheidsbalk opvullen. In de mythische wereld van Crimson Desert heb je toegang tot speciale krachten. Heel duidelijk wordt het niet getoond, maar vliegen is in ieder geval een optie.

Bekijk hier de andere gameplaytrailer van Crimson Desert.

Crimson Desert is in ontwikkeling voor de pc en consoles. Een releasedatum is nog niet gegegeven.

Bron: gamescom Opening Night Live

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Crimson Desert

Series

-

Uitgever

Pearl Abyss

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Pearl Abyss

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord