RuneScape

  • Ontwikkelaar Jagex
  • Eerste releasedatum 29 maart 2001
  • Platformen Pc , Mobile
  • Genre MMO , RPG
  • Gameliner score -

Trailer: De Wilderness herleeft weer in nieuwe RuneScape update

Een van RuneScape meest iconische gebieden heeft in een recente update een nieuw karakter gekregen. De herleving van De Wilderness brengt een aantal veranderingen.

De Wilderness stond altijd bekend als een gevaarlijk gebied. Wanneer je de lijn overstapte was je je leven niet meer zeker. Niet alleen door de monsters, maar ook doordat andere spelers je konden aanvallen. Wist je dit met de dood te bekopen dan verloor je al je spullen. Met de nieuwe update gaat dat veranderen, want je kunt nu zelf bepalen of je PVP in de Wilderness aan-of uitzet. De focus ligt nu meer op de monsters en er is dan ook een compleet nieuw gebied om Slayer te trainen. De update laat de Wilderness er ook anders uitzien en de trailer hieronder geef daar al een voorproefje van. Als je het gebied wil verkennen dan kan dat door middel van de nieuwe quest Daughter of Chaos dat zich afspeelt in de Wilderness. Deze quest is het begin van de verhaallijn van het nalatenschap van de God Zamorak. Hoewel spelers geen gevaar meer zijn blijft het gebied ontzettend gevaarlijk en word je opgejaagd door de verschillende monsters.

De update is sinds vandaag onderdeel van RuneScape. Je kunt de game spelen via je pc of mobiele telefoon.

BRON Jagex

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?