Trailer: De Wilderness herleeft weer in nieuwe RuneScape update

Geplaatst: 1 augustus 2022 16:15

Een van RuneScape meest iconische gebieden heeft in een recente update een nieuw karakter gekregen. De herleving van De Wilderness brengt een aantal veranderingen.

De Wilderness stond altijd bekend als een gevaarlijk gebied. Wanneer je de lijn overstapte was je je leven niet meer zeker. Niet alleen door de monsters, maar ook doordat andere spelers je konden aanvallen. Wist je dit met de dood te bekopen dan verloor je al je spullen. Met de nieuwe update gaat dat veranderen, want je kunt nu zelf bepalen of je PVP in de Wilderness aan-of uitzet. De focus ligt nu meer op de monsters en er is dan ook een compleet nieuw gebied om Slayer te trainen. De update laat de Wilderness er ook anders uitzien en de trailer hieronder geef daar al een voorproefje van. Als je het gebied wil verkennen dan kan dat door middel van de nieuwe quest Daughter of Chaos dat zich afspeelt in de Wilderness. Deze quest is het begin van de verhaallijn van het nalatenschap van de God Zamorak. Hoewel spelers geen gevaar meer zijn blijft het gebied ontzettend gevaarlijk en word je opgejaagd door de verschillende monsters.

De update is sinds vandaag onderdeel van RuneScape. Je kunt de game spelen via je pc of mobiele telefoon.

Bron: Jagex

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot RuneScape

Series

-

Uitgever

Jagex Games Studio

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Mobile

Releasedatum

29 maart 2001

Ontwikkelaar

Jagex

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord