Trailer: Dit bevat Season 3 in Overwatch 2

Geplaatst: 7 februari 2023 14:40

Seizoen twee van Overwatch 2 nadert het einde en je weet wat dat betekent: seizoen drie staat voor de deur. Vandaag kan je hier lezen wat Season 3 te bieden heeft.

Laten we beginnen met de nieuwe gameplay content. In Season 3 kun je aan de slag op de nieuwe Control Map genaamd Antarctic Peninsula. Spelers kunnen vanaf Season 3 in-game credits verdienen door simpelweg te spelen. Een nieuwe battle pass wordt toegevoegd dit seizoen met skins voor onder andere Kiriko, Junkrat, Reaper en andere personages. Er worden ook skins toegevoegd aan de webwinkel. Daarnaast worden er nieuwe Starter Packs verkrijgbaar gemaakt.

Nieuwe evenementen gaan plaatsvinden in Overwatch 2 Season 3. Tijdens Valentijnsdag kunnen spelers aan de slag met een dating sim. De Overwatch World Cup keert terug in februari en in maart kunnen spelers zich opmaken voor bijzondere cross-overs met One Punch Man en Pachi Marchi. Blizzard lijkt via Twitch Drops ook de livestream kijkcijfers omhoog te willen krikken.

Check hier onze Overwatch 2 review.

Overwatch 2 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch.

Bron: Overwatch
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Overwatch 2

Series

-

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

4 oktober 2022

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.