Overwatch 2

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 4 oktober 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Dit heeft seizoen 2 van Overwatch 2 te bieden

Het eerste seizoen van Overwatch 2 zit er bijna op. Seizoen 2 staat dus voor de deur en in een nieuwe trailer krijgen we te zien wat dit nieuwe seizoen allemaal te bieden heeft.

Natuurlijk verschijnt de nieuwe Overwatch 2 hero Ramattra even in beeld. Maar dit nieuwe personage is zeker niet het enige dat nieuw is het komende seizoen. Zo is Shambali een nieuwe escort map in Overwatch 2. De Overwatch 2 battle pass geeft toegang tot nieuwe beloningen zoals epic, legendary en mythic skins. Daarnaast komt er een nieuwe tijdelijke gamemodus dat Battle For Olympus heet. Deze verschijnt in januari. Ook de festiviteiten in de maand december kunnen natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Dus seizoen 2 brengt Overwatch 2 komende maand ook in kerstsferen.

Seizoen 2 van Overwatch 2 gaat op 6 december van start.

BRON Blizzard Entertainment

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?