Overwatch 2

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 4 oktober 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Maak kennis met Overwatch 2 hero Ramattra

Een nieuwe hero doet zijn intrede in Overwatch 2: Ramattra. Met een nieuwe trailer zijn de kunsten van Ramattra getoond als nieuwe hero in de free-to-play game.

Mocht je nog op zoek zijn naar een goede hero in Overwatch 2 om mee te spelen, dan is de nieuwe hero Ramattra misschien wel eentje om in gedachte te houden. Middels een trailer laat Blizzard je kennis maken met deze nieuwe hero. Ramattra is een tempo tank, zoals de ontwikkelaar dat zelf omschrijft. Hij beschikt over twee vormen om mee te spelen: de Omnic en Nemesis vorm. Zijn Omnic vorm kan worden gebruikt om teamgenoten te beschermen. Mocht je toch liever een aanvallende rol willen vervullen, dan kun je beter gebruikmaken van zijn Nemesis vorm. Hierin verandert hij in een soort robot-achtige versie van zichzelf en laat hij zijn kracht zien.

Overwatch 2 is free-to-play en beschikbaar voor pc, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Blizzard Entertainment

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?