Trailer: Maak kennis met Overwatch 2 hero Ramattra

Geplaatst: 28 november 2022 22:20
Aangepast: 28 november 2022 22:21

Een nieuwe hero doet zijn intrede in Overwatch 2: Ramattra. Met een nieuwe trailer zijn de kunsten van Ramattra getoond als nieuwe hero in de free-to-play game.

Mocht je nog op zoek zijn naar een goede hero in Overwatch 2 om mee te spelen, dan is de nieuwe hero Ramattra misschien wel eentje om in gedachte te houden. Middels een trailer laat Blizzard je kennis maken met deze nieuwe hero. Ramattra is een tempo tank, zoals de ontwikkelaar dat zelf omschrijft. Hij beschikt over twee vormen om mee te spelen: de Omnic en Nemesis vorm. Zijn Omnic vorm kan worden gebruikt om teamgenoten te beschermen. Mocht je toch liever een aanvallende rol willen vervullen, dan kun je beter gebruikmaken van zijn Nemesis vorm. Hierin verandert hij in een soort robot-achtige versie van zichzelf en laat hij zijn kracht zien.

Overwatch 2 is free-to-play en beschikbaar voor pc, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Blizzard Entertainment
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Overwatch 2

Series

-

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

4 oktober 2022

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord