Trailer: Dragon's Dogma 2 laat Trickster gameplay zien

Geplaatst:
Aangepast: 10 januari 2024 14:40

Onlangs kwam er een nieuwe video online van Dragon's Dogma 2. De video van IGN laat 5 minuten aan gameplay zien van de Trickster.

Er zijn een hoop verschillende speelstijlen die je kunt kiezen in Dragon's Dogma 2, mede dankzij de diverse Vocations waar je de keuze uit hebt. De nieuwe gameplay video focust op één van die Vocations: de Trickster. De ontwikkelaar onthulde deze Vocation in november tijdens de Dragon's Dogma 2 showcase. Hierna is er echter weinig informatie naar boven gekomen over deze class, tot nu toe. Leden van de redactie van IGN kregen onlangs de kans om met de Trickster te spelen. Het nieuwsplatform postte onlangs een video die meer dan 5 minuten aan gameplay van de Trickster laat zien. Benieuwd naar wat je van deze class kunt verwachten? Bekijk de video hieronder.

Dragon's Dogma 2 staat op de planning voor 22 maart 2024 en komt dan uit voor de PlayStation 5, Xbox Series X/S en pc.

Bron: YouTube IGN

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dragon's Dogma 2

Series

-

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

22 maart 2024

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord